10.02.2014 :: Täysjousto maastopyörät testissä


Best_Split_Pivot_bike
Best Split Pivot bike

Paras testaaja olet tietysti sinä itse. Olet ainoa, joka tiedät mitä haluat. Pyöriä on nykyään laidasta laitaan ja mieltymyksiä on melkein yhtä monta. Suurin osa kaipaa kuitenkin täydellisen hauskaa lenkkikaveria, josta on moneksi. Orange Five on ollut perinteinen suosikki jo kauan, voisiko verrata Toytota Corollaan, paitsi Toyotasta puuttuu se sielu vs Orange ;). Pyörä on kokenut evoluutiota vuosittain, vaikka asiaan perehtymätön ei sitä ehkä heti huomaa. Luotettava Single Pivot toimii pommin varmasti yhdistettynä loistavaan geometriaan ja voit olla ainoastaan tyytyväinen.

Esimerkkinä kuitenkin yksi lehdistön mielipiteistä. Bikeradarin seula on erittäin tiukka ja on totta että RS mallin vanteet on vähän viime vuosikymmeneltä, mutta senpä saa tämän päivän parhailla UST (sisärenkaaton) kiekoilla, no hätä ja samalla myös asianmukaiset renkaat sopivan tahmealla kumiseoksella.

Iltaisin ja vkl koeajot 27.5 ja 29 Fivellä, kysy rohkeasti.

Mutta linkkujen ystäville tarjoamme nyt myös markkinoiden parhaan 27.5 tai 29 Split Pivotin, joko mieltymystesi mukaan varusteltuna customina tai vielä edullisempana perus pakettina, jossa kuitenkin kaikki tärkeät asiat kohdallaan.

Tarjousten mukana saat lisäinfoa ja pääset fiilistelemään:

Pyydä 2014 tarjoukset, jolloin lähetät vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

#täysjousto #maastopyörä


Linkit


Lehdiston mielipidettä
29er kenties vielä nopeampi


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi