14.02.2014 :: Budjetti vs hi-end


Five_2014_yksityiskohtia
Five 2014 yksityiskohtia

Pike
Pike

Five S malli 27.5 tai 29 versiona on erinomainen lähtökohta budjetin ollessa tiukempi. Nyt kun päivityksenä saa vielä markkinoiden parhaan enskakeulan nokalle ja eturattaaksi Wide Narrow ratas, niin setti on kunnossa pitkäksi aikaa.

Mutta mikäli tämä ei riitä, niin toki tarjolla myös Top Of The Line custom, joissa on kaikki parasta mitä rahalla saa (huom pidempi toimitusaika).

MBUK sanoo: "The new Five is tough as ever, faster and smoother rolling"

Fillari lehdestä lainattua:
"Five viidellä kohtaa
Jos uutta Fiveä pitäisi kuvailla nimensä mukaisesti viidellä eri kohdalla, niin ne kuuluisivat seuraavasti:

1)Jalostettu. Orange ei ole lähtenyt kokonaan uudelta pohjalta, vaan tehnyt hienosäätöä erinomaiseen olemassa olevaan malliin uuden kiekkokoon myötä.

2)Vakaa ajettava. Nykystandardien mukainen geometria toimii Suomen maastoissa ja traili- tai enduroajossa erinomaisesti.

3)Yksinkertainen. Vaikka runkoon on mennyt paljon työtunteja niin suunnittelupöydällä kuin metallipajalla, niin single pivot on jousitusratkaisuna edelleen simppelein. Se tarkoittaa vähemmän mahdollisesti löystyviä niveliä, nitinää ja kitinää ja uusittavia laakereita.

4)Viimeistelty. Vaikka kaikkien tämän hintaluokan pyörien työnjälki on vähintäänkin hyvällä tasolla, niin Orangen rungon hitsisaumat ja viimeistely kestävät vertailua minkä tahansa pyörän kanssa.

5)Jokapaikanhöylä. Ei ole sattumaa, että Fiveä näkee niin pitkillä viikonloppulenkeillä kuin endurokisojen lähtöviivalla. Kokoonpanosta riippuen siitä on moneksi."


Pyydä 2014 tarjoukset, jolloin lähetät vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Linkit


Five Pro testissä
Five RS fiilistelyä
Five S
Five RS testissä


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi