16.12.2013 :: Orange 2014 ja valoa, sekä lämpöä jouluun asti.


Stans_Flow
Stans Flow

Valoa
Valoa

Talvi_ajelua_FUN
Talvi ajelua FUN

8 päivää aikaa buukata ja saada todella massiiviset edut. Sitten on setti kunnossa kaamos ajaksi ja vältät kevään stressaamisen, plus olet henkisesti ja fyysisesti iskussa heti kauden alussa!!! Kaikkiin uusiin Orange pyörä tilauksiin jouluun asti valopaketti ja yleisön pyynnöstä vaihtoehtoisesti lämpöä talvikenkien muodossa tai muuta extraa (voit kysyä myös kypärää tms).

Lisäksi Orange tarjoaa hauskan lisäpaketin niin kauan kuin riittää.

Talvikauden ajo on erilaista kun kesällä, mutta se antaa paljon, eikä sitä iloa kannata missata pelkästään sen vuoksi, että nyt vaan on talvi.

Tarjolla on edullisten mallien lisäksi myös toiveittesi mukainen Top Of The Line Orange, jossa on kaikki parhaat osat mitä rahalla saa (toim aika 3kk).

Muista myös runsaat päivitykset mm Orangen Five Pro, Alpine RS ja Five 29 Pro malleihin markkinoiden parhaat UST kehät ja Five 27.5 malleihin markkinoiden hehkutetuin (eikä suotta) enska keula PIKE, sekä paljon muuta.

Esim perus S malliin heitetään Pike, nokalle ja Wide Narrow ratas eteen, niin setti on kunnossa pitkään lompakkoa liikaa rasittamatta.

Pyydä 2014 tarjoukset, jolloin lähetät vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Linkit


Kaamos on mahdollisuus.
Pimeän ajan vinkkejä.
Five 27.5
xc henkisemmälle
Orange winter pack


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi