21.01.2011 :: 10.5kg vakio osilla


RM_Element_MSL70_2011
RM Element MSL70 2011

Uusi Element MSL on juuri niin hyvä kun kuvittelimmekin. Kehitystyössä mukana ollut moninkertainen mestari Geoff Kabush on vienyt xc pyörän uusiin ulottuvuuksiin. Elementin geometria on uskomattoman rento ja varsinkin juuri 120mm joustava MSL (Marathon Super Light)versio on siten loistava yleispyörä, joka istuu silti myös xc kisojen viivalle kuin hansikas. Mukavuus ja keveys samassa paketissa. 100mm joustava RSL (Race Super Light)versio on sitten toisaalta taas aivan vannoutuneen kisakuskin valinta.

Perä on herkkä ja aktiivinen kuten täpärissä pitääkin, mutta ei kuitenkaan yli notkuva kuten jossain viime kesän ennakko testeissä, joissa ei vielä ollut sopivasti tuunattua iskaria. Fox Suspension ja Geoff viettivät melkoisesti aikaa koeajojen merkeissä kunnes täydellinen tune löytyi.

Runko on erittäin hienosti viimeistelty, suunniteltu ja toteutette, sekä varsin massiivinen. Tapered ohjainputki yhdessä keulan 15mm akselin kanssa tekee paketista todella tukevan. Hiilikuitu rungossahan tärkeää on hiilikuidun ja työn erittäin korkea laatu, sillä heikosti tehdystä kuitu rungosta ei ole kuin haittaa. Rockyn kohdalla on hienoa, että huippu korkeasta laadusta huolimatta hinta kuitenkin kilpailee jopa epämääräisten x merkkien kanssa!! Täytyy sanoa, että täydet 10 pistettä!

Varaa koeajo.

Pyydä euroopan edullisimmat 2011 tarjoukset kaikista fillari malleista ja merkeistä näppärästi PDF:nä, jolloin lähetät vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Avaamme piakkoin uuden show roomin Tampereen Messukylässä.

Linkit


Geoff Kabush setup
Geoff Kabush
RMB facebookissa
Bike Biblen arvio
Lisäinfoa


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi