17.01.2011 :: Xc, Enduro, AM, FR, DH... MITÄ!


Alpine_action
Alpine action

Aloittevalle tai "back in the game" harrastajalle nykyiset lyhenteet voivat olla hepreaa. Ennen oli sentään vaan maastopyörä (15v sitten)! Noh ajat muuttuu ja me sen mukana. Ellet seuraa alaa aktiivisesti olet hetkessä pihalla kuin lumiukko.

Mutta, mutta... asiaa mutkistaa myös se, että monet yritykset käyttävät lyhenteitä myös markkinointi mielessä ja toiset taas omien mielipiteidensä sanelemina.

Jos naapuri sanoo, että hänellä on AM pyörä, joka on siis hänen tapauksessaan 120mm joustava kevyt Xc täpäri, niin hän on sekä oikeassa, että väärässä.. mistään muusta ei voi kiistellä kuin makuasioista. Suomi enska on hyvä esimerkki... toinen ajaa 100mm joustavalla keulalla varustetulla jäykkiksellä, toinen 200mm joustavalla alamäkipyörällä, mutta molemmilla voi olla ihan yhtä hauskaa.

Kun olet hankkimassa uutta pyörää, hanki sellainen kuin sinusta tuntuu omimmalta. Varaa kunnon koeajo, tarjolla erityyppisiä vaihtoehtoja ja opastusta yli 10v kokemuksella. Tietysti aina euroopan edullisimmilla hinnoilla.

Pyydä 2011 tarjoukset kaikista fillari malleista ja merkeistä näppärästi PDF:nä, jolloin lähetät vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Avaamme piakkoin uuden show roomin Tampereen Messukylässä.

< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi