24.03.2010 :: Orange Dakine juomareppu


alpine-160-frame-10
alpine-160-frame-10

Alpine_action
Alpine action

Yksi parhaista juomarepuista on nyt saatavissa Orangen väreissä ja logolla tietenkin. Katso lisää alla olevasta linkistä.

Tsekkaa samalla Alpine 160 video! Paras "do it all" pyörä.. sanoo MBR, mutta myös Suomi kokemukset kertoo samaa...

Nyt saatavissa myös Cane Creek Double Barrel iskarilla. Varaa koeajo!

Mahdollisesti ainoa pyörä, joka toimii yhtä hyvin hissikeskus pyöräilyssä kuin traili ajossakin. Useimmat "AM" pyörät kun ovat huomattavasti heikompia jommassa kummassa.

Huomaa, että punnan kurssi on nyt erityisen heikko, joten laskemme Orange tarjoukset päivän kurssin mukaan ja custom väri kaupanpäälle.

Asiakkaan ajatuksia ensi lenkkien jälkeen:
"Geometria on kyllä kohdallaan. Erityisesti loiva ohjauskulma tekee tosta erittäin hyvän kun tulee isoa kiveä, juurakkoa whatever gnarlya vastaan. Menee kuin dh fillari niissä - mitä nyt joustomatka luonnollisesti loppuu jossain vaiheessa kesken. Mutkissakin voi pahtaa hyvällä luotolla kun keskiö on matalalla ja etupyörä ei tunnu tökkäävän juuri mihinkään sen loivan ohjauskulman ansiosta.
Muutenkin on tasapainoinen ajettava ja perää on helppo heitellä mutkiin sladissa, eikä fillari tunnu karkaavan alta isossakaan kulmassa saati varoittamatta."

Pyydä tarjoukset kaikista fillari malleista ja merkeistä näppärästi PDF:nä, jolloin lähetät vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Näyttely/myymälä -tilamme (Kangasalan linja-auto aseman 2.krs) on avoinna talvikaudella vain Ke klo: 17-19 tai sopimuksen mukaan. Jos olet tulossa kauempaa, niin soittele ihmeessä, normaalisti viikolla pääsemme paikalle n.10-15 minuutissa.

Linkit


Alpine testi
Tsekkaa video
Orange Facebook
Orange Dakine


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi