15.04.2009 :: Empire Cycles fiilistelyä


Empire_AP1_2
Empire AP1 2

Tsekkaa Maken treenikuvat alla olevasta linkistä. Vauhtia tuntuu löytyvän ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan miten kausi alkaa.

Toisin kuin muut rungot Empireä ei ole tehty putkesta, eikä levystä vaan valamalla. Samaa tekniikkaa käytetään tänä päivänä jo merkittävästi parhainpien MX pyörien rungoissa.

Valamisen jälkeen kaikki tarvittavat kohdat koneistetaan micro tason tarkasti, koska valu ei veny eikä vanu mihinkään jolloin runko on todella jäykkä ja hiljainen, eikä siinä ole yhtään saumaa.

Runko ei ole maailman kevyin, koska se on hieman ylimitoitettu siten, että se on todella kestävä. Jos se hajoaa, niin se tarkoittaa koko valuteollisuuden uusiksi laittamista. Koko pyörän painon jäädessä noin 18kg, se on kuitenkin riittävän kevyt ja on samalla yksi tasapainoisimmista rungoista markkinoilla.

Runko setin mukana tulee Cane Creekin semi-integroitu 1.5" --> 1 1/8" ohjainlaakeri asennettuna, sekä ketjunohjuri, joka vähentää normaalisti single pivot pyörissä esiintyvää notkumista aiheuttavaa "vetoa". Ohjuriin on mahdollista asentaa myös E13 tai MRP:n uudentyyppinen suoja bumerangi.

Rungon hinta määräytyy päivän punnan kurssin mukaan, sekä valittavan iskarin mukaan. Vaihtoehdot on: Fox DHX 5.0, Cane Creek Double Barrel, BOS S*Toy tai Marsun Roco WC ja kaikki setit toimitetaan kuskin painon mukaisilla perussäädöillä, sekä sopivalla Titaani jousella. Nopeasti laskien siis itse rungolle ei jää enää paha hinta.

Kysy lisää, email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Näyttely/myymälä -tilamme Kangasalan linja-auto aseman 2.krs
on avoinna: Ti, Ke, To klo: 17-19 tai sopimuksen mukaan.

Linkit


Maken fiilistelyä
Tsekaa Video
Empire Cycles


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi