12.11.2008 :: Orange 2009


Orange_ST4
Orange ST4

Orange_ST4_S
Orange ST4 S

Orange_Blood
Orange Blood

Orange_Alpine
Orange Alpine

Uudet mallit julkaistaan 14.11. Tulevalle kaudelle on parikin uutuus mallia. Park/Slopestyle pyörä Blood ja AM/FR pyörä Alpine.

Myös Dirt Magazinen testissä kehuja saanut ST4 on saanut nokalleen 120mm keulan, jolloin se on todella monipuolinen pyörä suomi maastoon. Täysin erilainen kuin muut vastaavat. Lähes dh pyörämäiset kulmat yhdistettynä pohjattomalta tuntuvaan jousitukseen on konsepti jota muut eivät ole toteuttaneet. Tuntuma on kuin ajaisi 160mm joustavalla fr pyörällä, mutta yhdistettynä xc pyörän keveyteen. Jos et usko tule ja testaa itse, 16" demo tulossa.

Blood sen sijaan on nopeasti katsottuna linkku pyörä, mutta käytännössä edelleen perus varma singlepivot. Extra linkku mahdollistaa ainoastaan normaalia pitemmän iskarin käytön ja muuttaa jousituksen progressiivisemmaksi, jolloin 5" jousto tuntuu enemmän pohjattomalta ja on ideaali niin bikepark kruisailuun kuin hyppimiseenkin. 14" demo tulossa.

Alpine on kuluttajien vastaus saada 6" HC AM pyörä joka on järempi kuin Five, mutta kevyempi kuin Patriot. Käytännössä siis alpine on uusi Patriot, mutta kevyempi jämäkkyydestä ja kestävyydestä tinkimättä.

Punnan kurssi suhteessa dollariin aiheuttaa osien suhteen suuria hinnan korotus paineita myös Orangelle, joten hinnan korotuksia on tulossa (1.12.), mutta ainakin tällä hetkellä teemme ehkä parhaat tarjoukset IKINÄ ennakkotilaajille, ja lisäksi on tarjolla rajoitettu erä omia custom pakettejamme, joten esim ST4 mallin saa alleen todella hyvillä osilla alle parin tonnin.

Tarjoukset kaikista fillari malleista ja merkeistä näppärästi PDF:nä, joten lähetä vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163

Linkit


Tsekkaa ST4 testi täältä


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi