26.08.2008 :: Orange 2009


Orange_ST4
Orange ST4

Jotkut asiat ei vain muutu. Orange jaksaa yllättää joka vuosi ja vaikka hyväksi (ellei parhaaksi) todettuja malleja olekaan pahemmin muuteltu on ensi kaudelle tulossa parikin uutta mallia. Toinen on legendaarisen Patriotin seuraaja vaativalle all mountain kuskille ja toinen enemmän FR/Parkki pyörä.

Myös vihdoin ensimmäiset testitkin (Dirt Magazine) saanut ST4 saa nokalleen 120mm keulan, jolloin se on todella monipuolinen pyörä ja kuten Dirtin testi, sekä omat kokemukset kertoo on ST4 ultimate pyörä aktiivi harrastajalle xc ajosta enskaan ja trailin tykitykseen.

Punnan kurssi suhteessa dollariin aiheuttaa osien suhteen suuria hinnan korotus paineita Orangelle, jotka voi toteutua myöhemmin tänä vuonna tai alkukaudesta, mutta ainakin tällä hetkellä teemme ehkä parhaat tarjoukset IKINÄ ennakkotilaajille, ja ne hinnat ei aikaisempien vuosienkaan tapaan todellakaan laske kevättä kohti mentäessä, joten kannattaa toimia nyt.

Ensimmäiset varsinaiset julkiset kuvat saadaan heti Eurobiken jälkeen, mutta specsit ja hinnat alkaa olla kasassa hätäisimmille jo nyt.

Tarjoukset kaikista fillari malleista ja merkeistä näppärästi PDF:nä, joten lähetä vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163Linkit


Orange Bikes
My Orange


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi