12.08.2008 :: Testausta Åressa


Olli
Olli

Mayhem reissu on nyt takana ja odotetusti hyvät fiilikset jäi.

Mukana oli Bionicon Supershuttle FR ohjurilla varustettuna ja Bionicon Edison II, sekä DRP:n pojat Olli ja Juuso Sunn Radical Evoilla.

Neljän päivän aikana vaihtelevissa olosuhteisssa (kuivasta kelistä kunnon mutakeliin) osoittautui Supersukkula juuri sellaiseksi kuin Tegernsee järven perus sukkula testien jälkeen osasi kuvitellakin. Aivan loistava Bike Park pyörä, mutta myös enduro henkisempi Edison osoittautui yllättävänkin näppäräksi ja varsinkin ylärinteen teknisillä osuuksilla Edison oli varsin näppärä käsitellä kivikoista huolimatta.

Sunn Radicalit olivat odotetusti loistavia ja dh pyörinä toki huomattavasti huolettomampia ajaa suoraan siitä minne nokka näyttää.

Mukana oli myös setti uunituorreita kesän -09 Maloja ja -08 Platzangst ajovarusteita, jotka toimivat odotetusti ja herättivät huomiota omintakeisilla grafiikoilla ja persoonallisilla väreillään.

Malojan varusteita voi suositella monen tyyppiseen ajoon xc:stä DH:hiin ja valikoima onkin todella laaja. Platzangst sen sijaan keskittyy pitkälti hc henkisille free kuskeille ja siihen ne on suunniteltukin joten materiaalit on sen mukaisia.

Kysy lisää ajovarusteista, hyllyssä melko runsas valikoima, sekä vielä muutamia -08 THE One kypäriä edullisesti nopeimmille pois uusien mallien alta.

10v juhlatarjoukset kaikista fillari malleista ja merkeistä näppärästi PDF:nä, joten lähetä vain: "Fillari tarjoukset".

Email:mtbcentre@mtbcentre.fi
Tai soita 050 - 4333 163


Linkit


Bionicon
Sunn
Maloja
Platzangst
THE


< Takaisin

 
 
 
 
 
Facebook

Orange   Yeti 

DVO Suspensions  Nicolai 

Evil  
Google+ | Nokia | 0504333163 | mtbcentre@mtbcentre.fi